Αναζήτηση

Powered By Blogger

Feb 6, 2013

GSM Modem με εισόδους και εξόδους από την Phoenix Contact

GSM Modem με εισόδους και εξόδους από την Phoenix Contact:
Αν ψάχνετε για ένα GSM Modem για τον απομακρυσμένο έλεγχο του αυτοματισμού σας μέσω κινητού τηλεφώνου, τότε σας προτείνουμε αυτό της PHOENIX CONTACT. Πρόκειται για ένα GSM Modem με ενσωματωμένους 6 εισόδους και 4 εξόδους όπου μπορείτε να τους προγραμματίσετε από τον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου και της θύρας RS-232.

Διατίθεται σε δυο εκδόσεις, η πρώτη με τάση τροφοδοσίας από 110V έως 240V AC διαθέτει 6 ψηφιακές εισόδους και 4 εξόδους ρελέ και η δεύτερη με τάση τροφοδοσίας 24V DC διαθέτει 6 ψηφιακές ή αναλογικές εισόδους και 4 εξόδους ρελέ.


Ο απομακρυσμένος έλεγχος του GSM Modem γίνετε από τα κινητά τηλέφωνα που έχετε ορίσει εσείς και μέσω προκαθορισμένων μηνυμάτων SMS. Γράφοντας και στέλνοντας ένα SMS στην συσκευή μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τις εξόδους της, ενώ σε κάθε αλλαγή της κατάστασης των εισόδων η συσκευή σας στέλνει ένα SMS στο τηλέφωνο σας. Μπορείτε επίσης στέλνοντας ένα SMS στην συσκευή, να έχετε την πλήρη απομακρυσμένη επιτήρηση όλων των εισόδων και εξόδων της.


Η συσκευή δεν περιλαμβάνει κάρτα SIM στην συσκευασία της και θα πρέπει επιλέξετε μια εσείς. Δέχεται κάρτες SIM για δίκτυα των 850MHz, 900MHz, 1800MHz και 1900MHz.


Το λογισμικό προγραμματισμού της συσκευής από τον υπολογιστή σας, διατίθεται δωρεάν και είναι πολύ φιλικό προς την χρήση, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις προγραμματισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.